Rólunk

Cégünk a Cardnet Zrt. több, mint 10 éve foglakozik törzsvásárlói rendszerek, ajándékkártyák, rendezvénykártyák fejlesztésével, értékesítésével, üzemeltetésével. Több száz nagyvállalati ügyfelünk elégedetten és évek óta használja rendszereinket. Mivel ezek a rendszerek beruházás-igényesek és fenntartásuk is költséges, így a kisvállalatok számára eddig nem voltak elérhetőek.

Ezt szeretnénk megváltoztatni azzal, hogy POS terminálon keresztül hozzáférhető rendszert fejlesztettünk, mely funkcionalitásában és szolgáltatásaiban megegyezik a nagy rendszerekkel, azonban egyszerűen kezelhetőek és alacsony költséggel üzemelhetnek.

Évente 10 millió banki biztonságú tranzakciót kezelünk saját rendszereinkben, a tévedés, rongálás, károkozás lehetőségét sikerült nagy biztonságú megoldásainkkal minimalizálni. Az Ön adatai, ügyfeleinek története és vásárlási szokásai teljes biztonságban vannak.

Banki ügyfeleink, bankkártya kiszolgáló infrastruktúránk és nagy biztonságú rendszereink mind az Ön szolgálatában állnak.

Cégünk ISO minősítése, felelősségbiztosítása és nagy tapasztalata a garancia arra, hogy sikeresen és eredményesen támogassuk az Ön hűségprogramját is.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy elmondhassuk Önnek is, mit jelent egy profi hűségprogram, és hogyan vezetheti be néhány napon belül ügyfeleinek!